Vinterbröllop

2009-11-30

 

Let's Dance-paret Laila Bagge 37, och Niklas Wahlgren 44, planerar vinterbröllop. De förlovade sig i juni tidigare i år och nu verkar planerna vara hyfsat klara. Förutom stundande bröllop planerar de även sitt husbygge ute på Lidingö. Spännande!

Källa:Expressen


Dåligt uppdaterat

2009-11-29

Tyvärr har jag varit lite frånvarande över sommaren, inte funnits någon blogglust. Nu ska jag göra ett nytt försök att återuppliva Kändisbröllop och jag hoppas att fler läsare hittar hit. Vinterns känns visserligen som en ganska "död" period när det kommer till bröllop men jag hoppas det finns några kändisar som vill höra klockor ringa.

True Blood - True Love

2009-11-29

True Blood-paret Anna Paquin 27, och Stephen Moyer 39, förlovade sig tidigare i år. Närmare bestämt i början av Augusti. De har varit ett par sedan februari och träffades genom den omåttligt populära vampyr-serien.

Stephen Moyer har två barn sedan tidigare, Bill & Lilac. Vad som väntar för detta par återstår att se, ännu finns det inga detaljer kring bröllopsplanerna.
Källa: People

Eva & Efva

2009-11-29

Eva Dahlgren 49, och Efva Attling 57, vigdes den 15 novemeber på Hotell Rival i Stockholm. Det var en borgerlig ceremoni där gäster som bland annat Björn Ulveus, Orup och festfixaren Michael Bindefeld närvarade.

Öppet har de varit ett par sedan 1996 då de ingick registrerat partnerskap, men bestämde sig nu för att även ingå äktenskap då lagen ändrades tidigare i år. Efva har tidigare varit gift med Niklas Strömstedt.


RSS 2.0