Mr and Mrs. Pratt

2009-04-26


Igår var det alltså dags för Heidi Montag att få sitt drömbröllop med familj och vänner. Och jag måste säga att hon var bedårande vacker i sin Monique Lhullier-klänning och hennes blonda svall. De som följer The Hills vet säkert att paret gick i parterapi för att få ordning på sitt förhållande och uppenbarligen har de löst åtminstone några av sina problem.

Gäster på bröllopet var bland annat Laguna Beach-Kristen Cavallari, Audrina Partridge, Lo, kändisbloggaren Perez Hilton och även Lauren Conrad skymtades vid, men hon lämnade kyrkan tidigt.

Fler bilder från bröllopet finns här & här.
Källa:Posh24

Hardcore Superstar-Jocke förlovad

2009-04-23


Har en nyhet att berätta för alla Hardcore Superstar-fans. Sångaren Jocke Berg 35, förlovade sig förra fredagen med sin flickvän Tess. Resten av informationen håller jag för mig själv, men det ska ha varit väldigt fint.

Jocke har sedan tidigare en dotter vid namn Vilda ihop med sin ex-fru Katarina.

Roger Federer & Mirka Vavrinec

2009-04-23

Den schweiziska tennisstjärnan Roger Federer gifte sig den 11 april i år med sin långtida flickvän Mirka (Miroslava Vavrinec) i Basel, Schweiz. Det ska ha varit en vacker vårdag och en glädjefylld ceremoni där endast de närmaste av vänner och familj var bjudna.

Paret träffades 2000 i Sydney då båda representerade Schweiz under de Olympiska Spelen. I mars berättade även Federer att Mirka väntar parets första barn till sommarn, detta kan ni läsa om här.

November 2002


Roddick & Decker-bröllopet

2009-04-23

Nu har det läckt ut lite bilder från parets bröllop och enligt People ska bruden ha haft denna vackra klänning från Vera Wang, en favoritdesigner hos kändisarna helt klart. Hennes tärnor bar axelbandslösa chokladbruna klänningar och själva dekorationerna i kyrkan bestod av tända ljus och tropiska blommor. Visst låter det vackert?!

Här kan ni läsa inlägget om förlovningen tidigare i år.
Bilder: INF

Limp Bizkits frontman förlovad med sin Esther

2009-04-23



Fred Durst 38, sångaren i Limp Bizkit har förlovat sig med sin Esther Nazarov. Nyheten spred han själv genom Twitter och han annonserade även att paret går till altaret i juli. På Twitpic har han lagt ut en bild på den underbara Neil Lane ringen Esther fick, jag måste erkänna att jag är aningen avis.
Paret har inga gemensamma barn, men Fred har en tonårsdotter vid namn Adriana med sin första fru och sonen Dallas 7, med en tidigare flickvän.
Källa: People

En gång är ingen gång..

2009-04-23

I Hollywood räcker det numera inte med ett bröllop, vilket kändisarna har gjort klart för oss. Istället börjar de med ett hemligt, därefter slår de på stort så att hela världen kan vara med och beskåda deras kärlek. Som jag skrev igår är det Speidis tur i helgen, men även Salma Hayek och Francois-Henri Pinault har bestämt sig för att göra det igen. Till helgen smäller det för dem, och jag väntar med spänning på flotta bilder från tillställningen då gästlistan säkerligen kommer vara kändisspäckad.
Bröllopet hålls även denna gång i Paris, men nu i Palazzo Grassi som familjen Pinault äger sedan 2005. (People)

Heidi & Spencer - utan tequila!

2009-04-22



För alla The Hills-fans kan jag berätta att sugarmaman Heidi Montag, 22 och manipulativa Spencer Pratt, 25 ska till altaret på riktigt den 25 april, alltså till helgen. Enligt People.com ska paret ha en solnedgångsceremoni i Westminister Presbyterian Church i Pasadena, Kalifornien.

Ni som följt serien minns säkert deras (Spencers) påhitt under resan till Mexico, där de gifte sig efter några tequilashots, men nu är det alltså dags för
Heidis drömbröllop med vänner och familj. Med största säkerhet lär inte vi inbitna fans missa detta då det antagligen kommer visas på MTV senare i vår, paret är ju inte direkt kamera skygga.

Paret förlovade sig i maj 2007, men bröt senare förlovningen.

Källa: People.com

Förlovning efter 7 år tillsammans

2009-04-21

Ally McBeal-skådisen Calista Flockhart, 44 och Harrison Ford, 66 har efter 7 år tillsammans äntligen förlovat sig. Detta skedde på Alla hjärtans dag tidigare i år då Harrison friade till Calista under en semesterresa. Enligt rykten kommer bröllopet att hållas under året.

Paret träffades 2002 och har sonen Liam, 7 tillsammans som Calista adopterade ett år innan hon träffade Harrison, men numera är han Liams legala pappa.
Källa: Hotgossip.se

Hemligt bröllop för Mandy Moore & Ryan Adams

2009-04-21



Något jag helt missat är on/off-paret Mandy Moore, 24 och rockern Ryan Adams, 34 förlovning tidigare i år samt deras hemliga bröllop i Savannah, Georgia för knappt en månad sedan. Men jag kan nu glatt berätta att Mandy är överlycklig och visade upp en helt underbar vigselring på TAO beach grand opening.

Bilder: Google


Salma Hayek & Francois-Henri Pinault

2009-04-20


På alla hjärtans dag den 14 februari i år gifte sig skådespelerskan och regissören Salma Hayek, 42 med affärsmannen och miljardären Francois-Henri Pinault, 47. De vigdes i Luxembourgs stadshus i Paris och det sägs ha varit en liten tillställning.

Paret träffades i Venedig, Italien i maj 2006 och förlovade sig i mars 2007, samtidigt som de gick ut med att Selma var gravid med dottern Valentina Paloma
(kändisbebisar.se) som senare föddes i september 2007. Sedan dess har de haft ett uppbrott på några månader men hittade tillbaka till varann i september förra året.

Källa: Aceshowbiz

Andy Roddick & Brooklyn Decker

2009-04-20



För bara 3 dagar sedan, alltså den 17 april, fick tennisspelaren Andy Roddick, 26 sin Sports Illustrated modell Brooklyn Decker, 22. Det var en liten ceremoni i Austin, Texas där bara den närmaste släkten och vännerna deltog. Gäster var bland annat Andre Agassi, Steffi Graf och Andys gode vän Sir. Elton John som även spelade på mottagningen på den lokala country kubben efteråt.

Paret förlovade sig i mars 2008, ett år tidigare hade Andy sett Brooklyn i Sports Illustrated och bett sin agent kontakta henne.
Källa: Aceshowbiz

Gisele Bündchen & Tom Brady

2009-04-20

Supermodellen Gisele Bündchen, 28 och den amerikanska fotbollsspelaren Tom Brady, 31 gifte sig den 26 februari i år. Bröllopet var en liten ceremoni i en katolsk kyrka i Santa Monica, Kalifornien. Sedan en efterföljande fest i deras privata hem. I början av april förnyade de sina löften inför sina vänner i Giseles hem i Costa Rica. Bruden bar enligt uppgift en designerklänning och en mycket lång slöja, i handen hade hon vita orkidéer.

Paret förlovade sig i början av året, därefter gick det fort till bröllop. Tom Brady har sedan tidigare en son, John Edward Thomas 1 1/2 år gammal som var närvarande på bröllopet.

PS. Tycker ni, som jag, att Tom är lite lik Giseles ex Leonardo Di Caprio? I alla fall på bilden ovan.

Källa: People.com

Natasha Bedingfield & Matt Robinson

2009-04-20




Sångerskan Natasha Bedingfield, 27 och affärsmannen Matt Robinson gifte sig i Malibu den 21 mars i år. Vigseln ägde rum utomhus med utsikt mot havet. Natasha bar en vacker klänning designad av Vera Wang. På bröllopet var det ungefär 150 gäster, vilka framförallt bestod av parets familj och vänner.

När Matt friade i september 2008 ska Natasha ha sagt att "hon känner sig som den lyckligaste flickan i hela världen". Den känslan är hon nog inte ensam om att känna när en man går ner på knä. Paret har dejtat sedan 2006.


Bild: Hello Magazine


Bruce Willis & Emma Herring

2009-04-20

På den karibiska ön Turks & Caicos, där Bruce har ett hus, gifte sig skådespelaren Bruce Willis, 54 med arton år yngre modellen Emma Herring, 32. Vigseln ägde rum den 21 mars i år och gäster var bland annat exfrun Demi Moore samt deras gemensamma barn och Ashton Kutcher och Madonna.

Paret har dejtat sedan förra året, men jag kan inte hitta någon information om att en förlovning ägt rum. De ska ha gått ut med att de gärna vill skaffa barn ihop, vilket säkert inte är omöjligt.

Bild: Contactmusic.com

Kändisbröllop.blogg.se

2009-04-20

Välkommen till Kändisbröllop.blogg.se! Här kommer jag skriva om det senaste inom kändisvärlden vad gäller häpnandsväckande förlovningar och storartade bröllop. Ni får hemskt gärna tipsa mig om aktuella förlovningar och bröllop! Allt för att det alltid ska vara uppdaterat med det senaste.

 xoxo /Caroline


Välkommen till min nya blogg!

2009-04-20


RSS 2.0