Fräsch hela dagen

2011-03-15

 

Till alla brides to be kan jag tipsa om Bodyshops Face mist. Spraya den på make up och det sitter hela dan, eller så känner du dig kanske sliten på den stora bröllopsfesten framåt kvällen, spraya då. Flaskan är dessutom liten och behändig, du kan ha med dig den på smekmånaden och använda den på den långa (och torra) flygresan.

ps. fungerar lika bra till de som inte går i giftastankar givetvis.


Sofi Fahrman förlovad

2011-03-11



Moderedaktören på Aftonbladets Sofis mode, samt författaren till de populära böckerna om Elsa, Sofi Fahrman herself, har under den första månaden 2011 förlovat sig med sin holländare, Nick. Det var han som friade på parets semester på Hawaii. Själv är jag ett stort fan av Sofi och tycker att detta är superkul! Visst är hon helt otroligt vacker i sin guldklänning på Elle-galan?

Bild: google

Förlovningar

2011-03-10

Tänkte uppdatera er med det senaste förlovningarna sedan december månad.
  • Först ut har vi singer-songwritern Jason Mraz som i december förlovade sig med sångerskan Tristan Prettyman. När giftemålet äger rum är fortfarande ovisst, men Jason ska ha gått ut och sagt att det äger rum när även homosexuella får lov att gifta sig i hela USA.
  • Jesse James & Kat von D har även de förlovat sig. Detta ägde rum i januari och de ska ha gjort det officiellt via Twitter.
  • Forna Spice girlen Emma Bunton har förlovat sig med sin Jade Jones efter 11 år tillsammans.
  • Modellen Sofie Monk har förlovat sig med den något äldre affärsmannen Jimmy Esebag.


Emma Bunton med sin tjusiga ring.


Kommer ni på några mer förlovningar som ägt rum det senaste får ni jättegärna tipsa om dem!



Bloggens vara eller icke vara...

2011-03-10

Jag är lite delad i om jag ska fortsätta med Kändisbröllop. Vet att ni är många som kikar in och läser, men sällan kommenteras det eller tipsas om stående bröllop eller förlovningar. Men jag ger det nog en chans till och uppdaterar er med det som som varit sedan sist. Man vill ju inte vara gnällig liksom!

RSS 2.0