Vinterbröllop

2010-11-24


Nicole Richie, 29
och Joel Madden, 31, gifter sig i början av december. Bröllopet är tänkt att hållas hemma hos Nicoles pappa, sångaren Lionel Richie. Tärna kommer brudens bästa vän Masha Gordon att vara och Joels bror Benji fick rollen som bestman. Brudparets lilla dotter Harlow, som nu är 2 år, ska vara brudnäbb. Både Joel och Nicole tycker att julen var en perfekt tidpunkt då det är en riktig familjehögtid.


Paret förlovade sig i februari i år och det kan ni läsa om här.

Bild: Babble.com


Datum satt

2010-11-24


Prins William
och Kate Middleton har bestämt datum då vigseln ska äga rum och lotten föll på fredagen den 29 april. Bröllopet kommer att hållas i Westminister Abbey i London, vilket är samma kyrka där prinsessan Diana begravdes. Det märks att prinsen hade en nära relation till sin mamma och vill på så sätt hedra hennes minne. Ni minns väl att jag skrev att förlovningsringen Kate bär på fingret är Dianas.

Bild: USmagazine & Posh24

Återförening

2010-11-21



Heidi Montag och Spencer Pratt, eller Speidi som de också kallas, är det allt annat än lungt kring. Paret gifte sig för ungefär ett år sedan men tog i somras ut skilsmässa. Nu har de ändrat sig och tänker därför förnya sina löften och ha en stor återföreningsceremoni. För er som är The Hills-fan kommer antagligen inte detta som en chock, den stora frågan är om de gör detta för pengarna och om det över huvud taget kommer att dyka upp några gäster? Paret står säkerligen inte på några "A-lists" i staterna.


Bild: Realbollywood.com

Idol-förlovning

2010-11-21



Alice "Idol-Alice" Hagenbrant 20, har berättat för Aftonbladet att hon under en överraskningsresa till New York har förlovat sig med kärleken Kim. Det var under en promenad i Central Park som Kim tog fram en ring i vitt guld med prinsesslipade stenar omkring. Inom ett år sägs paret gifta sig.

Bild: Aftonbladet



Bloggbröllop

2010-11-21



Det händer som vanligt mycket under helgerna på bröllopsfronten. Bland annat har min favoritbloggare Beata som driver bloggen Beauty by Beata gift sig med sin Jozef. Från början var hennes bröllop planerat till slutet av augusti men blev tyvärr inte av på grund av privata skäl, men igår den 20 november var det äntligen dags. Personligen längtar jag som sjutton till hon bjuder alla läsare på bilder från sitt och Jozefs bröllop.


Engelskt bröllop nästa år

2010-11-17



Idag tillkännagavs förlovningen mellan Prins William och Kate Middleton i Storbritannien. Dock ska förlovningen ha ägt rum redan i oktober under parets semester i Kenya. Prins William ska ha bett om Kates hand vid Mount Kenya men vid tillfället hade han ingen ring att sätta på hennes finger. Däremot har hon nu fått hans mammas, prinsessan Dianas, förlovningsring. Bröllopet kommer att äga rum under våren eller sommaren 2011 i London.


Paret har dejtat i 8 år nu och det har varit en del rykten och skriverier kring dem, dels på grund av den blivande brudens bakgrund och familj, men nu ska allt ha lugnat sig och drottning Elisabeth sägs vara helt överlycklig över prinsens val.

Snabba puckar

2010-11-14


Jag hade det på känn! Sångerskan
Jessica Simpson, 30 och hennes pojkvän, NFL-spelaren Eric Johnson, 31, har förlovat sig. Eric Johnsons skilsmässa med ex-frun gick igenom för några veckor sedan och nu fanns tillfälle att sätta en Neil Lane ring, med två diamanter och en rubin, på Jessicas finger. Paret har varit tillsammans i 6 månader och i medierna har det stått hur förälskad Jessica är i Eric. Jag har en liten känsla av att detta kan vara en kontring till exet Nick Lacheys förlovning med Vanessa Minnillo. Vad tror ni?
Bild: UsMagazine.com




Katy & Russels ringar

2010-11-09

 

Under EMA 2010 i Madrid i Spanien visade Katy Perry och Russell Brand upp sina vigselringar. Paret gifte sig för drygt 2 veckor sedan och är nu tillbaka från sin smekmånad. Upptäckte dock att jag inte skrivit om själva bröllopet, men däremot skrev jag ett inlägg dagen före den stora dagen.

Bild: People.com


Ängel har gift sig

2010-11-09


Victoria's Secret-ängeln Doutzen Kroes, 25, har gift sig med Dj:n och musikproducenten Sunnery James. Det ska ha varit en liten ceremoni i Doutzens hemstad Eastemar i Nederländerna med bara nära vänner och familjemedlemmar. Hon bar en vacker skapelse från spanska designern Pronovias, vilka hon är ansiktet utåt för. Paret ville inga presenter ha utan bad istället alla gäster att skänka pengar två välgörenhetsorganisationer; Dance4Life och WWF, som Doutzen även är ambassadör för. Smekmånaden ska firas på en ö nära Madagaskar, härligt!

Doutzen och Sunnery väntar även sitt första gemensamma barn, en pojke, som väntas komma i januari, detta kan ni läsa mer om här.


Bild: whyfame.com

Grattis!

2010-11-05


Sångaren Nick Lachey, 37, (ex-man till Jessica Simpson) har förlovat sig med modellen Vanessa Minnillo, 30. Nick twittrade om förlovningen och beskrev hur han gick ner på knä och friade med en Asscherslipad diamant från Bader & Garrin. De har varit ett par sen 2006, bröt upp förra sommaren men har nu hittat tillbaka till varann ordentligt och går all in.

Nu i november firas inte bara deras förlovning utan även deras gemensamma födelsedag den 9 nov. Grattis till allt!

Bild: The Inquisitr.com

Foppa förlovad

2010-11-05


Det har hänt lite det senaste och först ut är att Peter "Foppa" Forsberg, 37, har förlovat sig med flickvännen Nicole Nordin, 22. Paret träffades i vintras på en middag med gemensamma vänner och förlovningen ägde rum i Paris. Foppa har lämnat sitt Ö-vik och bor nu tillsammans med Nicole i hennes lägenhet i Stockholm.

Bild: Expressen.se

RSS 2.0