Komplicerad historia

2010-12-22


Country-sångerskan Shania Twain, 45, har förlovat sig med Frédéric Thiébaud, 40. Förlovningen ska ha skett för ett par månader sedan och Thiébaud ska ha presenterat en otroligt tjusig diamantring för Shania.

Hur paret träffades är en historia i sig då Shania under 2008 lämnades av sin man, sedan 14 år tillbaka, för en annan kvinna, Marie-Anne. Som visade sig vara Thiébauds dåvarande fru. Kul för det nyförlovade paret att det kom något gott ur det hela.

Bild: TheRealTimer.com

The dress!

2010-12-22

 

Lite sent men än dock, här kommer bilder från Nicole Richie och Joel Maddens bröllop som ägde rum den 10 dec. Nicole bar en helt fantastisk klänning specialdesignad från Marchesa. Både klassisk och nytänkt i mina ögon. Perfekt! Kul att tyllverket dessutom gick att ta av senare på kvällen, detta gjorde klänningen mer spännande. Påminner en hel del om Grace Kellys klänning upptill. Vacker som en dag var Nicole i alla fall!

 

Bilder: All over press


Bröllopsbilder

2010-12-14

 

Bild från Doutzen Kroes och Sunnery James bröllop i november. Doutzen är höggravid nu och en liten pojke väntas i januari. På bilderna får vi även en skymt av den vackra klänningen hon bar från Pronovias, vilka hon även är ansiktet utåt för.


Bilder: Vouge.it


Kate & prins William

2010-12-14


Här är de officiella bilderna på prins William och Kate Middeltons förlovning. Den kände fotografen Mario Testino har tagit bilderna och var också den som många gånger fotade prinsessan Diana. Är det någon mer än jag som tycker att Kate är otroligt vacker? Vilket kap!


Spekulationer

2010-12-11

Det florerar en del rykten kring skådespelerskan Marion Cotillard 35, och pojkvännen sedan länge Guillaume Cane, 37. Bland annat har det spottats en diamantring på hennes vänstra ringfinger, men det spekuleras även i att Marion ska vara gravid då hon påstås ha gått upp i vikt och hade en löst sittande klänning på en filmgala häromdagen. Vi får se om detta bekräftas inom kort.

Paret har varit tillsammans sedan 2007. Guillaume var tidigare gift med Diane Kruger.

Vackert vintrigt

2010-12-11

Bild: Aftonbladet


Bild: Style by kling


Otroligt vackra Josefine Bornebusch, 29, gifte sig förra lördagen med Eric Zetterberg, 32, i Stockholm lördagen den 4 december. Bröllopet var kändistätt och några av gästerna var Alex Schulman, Sarah Dawn Finer, Johan Rheborg och Filip Hammar. Det ser ut att ha varit ett riktigt vackert vinterbröllop och Josefin bar, enligt Elin Kling, en specialsydd klänning från GANT. Kul att hon valde en kort modell dessutom, mitt i vintern.


RSS 2.0