Frieri i radio

2010-07-30


Frontmannen i Alcazar Andreas Lundstedt, 38, friade till pojkvännen konståkaren Niklas Hogner, 25, under slutminutrarna av "Sommar i P1". Niklas ringde upp Andreas efter programmet och hade svarat med ett stort JA. När bröllopet äger rum återstår att se, antagligen nästa sommar, men jag håller er uppdaterade.

Bild: Nightlife


Elizabeth Taylor

2010-07-30

 

Elizabeth Taylor bar en vacker skapelse vid sitt första bröllop, då hon gifte sig med hotellägaren Conrad "Nicky" Hilton 1950. Då kostade klänningen 1500 dollar, med dagens mått 14000 dollar.

 

 

Elizabeth Taylor har gift sig hela 6 gånger varav nummer fem och sex med samma man, skådespelarkollegan från Cleopatra, Richard Burton. På deras första bröllop, 1964, bar hon en otraditionell gul chiffong-klänning och hade vackra hyacintkvistar i håret. Vid andra tillfället, 1976, senare bar hon en grön långklänning. Klänningarna speglar modet som var under de båda decennierna.

Bilder: Instyle.com


Andra gången gillt

2010-07-30



Välgörenhetsidkaren och musikern Bob Geldofs modellande dotter Peaches Geldof, 21, ska gifta sig med Inglorious bastards-skådespelaren Eli Roth, 38. Paret har dejtat sedan i mars i år och bor tillsammans i Los Angeles. Det planeras ett judiskt bröllop på ett tak i New York enligt källor.

Peaches har trots sin ringa ålder redan varit gift och gått igenom en skilsmässa. Förra året gifte hon sig nämligen med musikern Max Drummey, 25, men äktenskapet varade endast i 7 månader.

Ps. Paret gick i början av oktober 2010 skilda vägar...

Bild: The Mirror

Kärlek har ingen ålder..

2010-07-29


Wrestling-legenden Hulk Hogans exfru Linda Hogan, 50, har förlovat sig med pojkvännen Charlie Hill, 21, som även är hennes son Nicks klasskamrat. De har varit ett par i 2 år och har nu alltså bestämt sig för ett framtida giftemål. Man kan tycka vad man vill, men åldern ska ju inte ha någon betydelse.

Sonja Aldén förlovad

2010-07-28



Vackra sångerskan Sonja Aldén, 32, har förlovat sig med pojkvännen och personliga tränaren Jörgen Karlsson, 32. Paret träffades för två år sedan på gymmet och i januari flyttade de ihop i en lägenhet i Stockholm. Påminner om Kronprinsessans första möte med Daniel Westling, på gymmet.

Bild: Finest

Vackert annorlunda

2010-07-27



Musikproducenten och idoljurymedlemmen Anders Bagge, 46, gifte sig igår, 26 juli, i allra största hemlighet med Sarah Johansson. Paret gifte sig i Ganns ödekyrka, en kyrkoruin, på norra Gotland i närvaro av familj och vänner. Ceremonin var väldigt liten och intim. Det växlades dock inga tradtionella ringar utan istället har paret tatuerat in varandras namn på ringfingret. Sarah har sedan tidigare 3 barn som också fick vara brudnäbbar på bröllopet. Bröllopsfesten höll den forne Rob'n'Raz-kollegan till Anders, Robert Wåtz, för brudparet i sin trädgård och ett 20-tal gäster var där.


Paret träffades genom Anders panikångest inför jury-framträdandet i Idol 2008 då Sarah försökte hjälpa honom via mejl.

Bild: Aftonbladet

Rosing blev Thelenius

2010-07-27



 

Dokusåpastjärnan/bloggaren/allt-i-allon Linda Rosing, 36, gifte sig i lördags den 24 juli med sin Peter Thelenius, 36, sångare i Basic Element. Paret vigdes i Djursholms kapell och det var ungefär 70 gäster närvarande i form av familj, släkt och vänner. Lindas dotter Melissa, 16, var brudtärna, sonen Kevin, 13, var brudnäbb tillsammans med Peters söner Kevin, 11, och Leo, 8. Linda valde att ledas fram av sin pappa Dan till altaret, utan diskussionen som föregicks Kronprinsessans bröllop.

Linda och Peter har känt varandra i ungefär 6 år men blev ett par för cirka 1,5 år sedan. Nu väntar smekmånad och det sägs att paret önskar sig ytterligare ett gemensamt barn. Linda valde också att byta bort sitt efternamn Rosing till fördel för Thelenius.

Parets gemensamma son Kean som föddes 2009 deltog också i ceremonin.

Bild: Aftonbladet

Stjärnglans

2010-07-27


Countrysångerskan och idolvinnaren Carrie Underwood, 27, och den kanadensiska ishockeystjärnan Mike Fisher, 30, gifte sig den 10 juli. Carries bar en bröllopsklänning från Monique Lhuillier (ytterligare en favorit hos kändisarna) men bytte om till en cocktailklänning från samma designer på festen. Monique Lhuillier hade även designat tärnornas klänningar. Bröllopet hölls på Ritz-Carlton Reynolds Plantation resort i Greensboro, Georgia och närvarande var framåt 250 gäster. Carries hund var också med på bröllopet och bar en rosa smoking.

Paret förlovade sig i december 2009 och nu ett halvår senare har de alltså gift sig. Carrie har tidigare dejtat Gossip girl-hunken Chance Crawford.

Bild: Poponthepop.com

Hemlighetsmakeri

2010-07-24




För bara 4 dagar sedan bloggade jag om Miranda Kerr 27, och Orlando Blooms 33, förlovning och igår var det dags för giftemål. Under en hemlig ceremoni i Los Angelese vigdes paret och nu väntar en intim smekmånad enligt bruden själv.

Paret träffades under en modevisning 2006, och blev officiellt ett par 2007.

Bild: Just Jared

Traditionellt

2010-07-23

 



Skådespelerskan Emily Blunt 27, från bland annat Djävulen bär prada, och John Krasinski 31, gifte sig den 10 juni. Paret hade då nästan varit förlovade ett år, som traditionen säger, de började dejta under 2008 och förlovade sig i augusti 2009. Bröllopet ägde rum i Villa D'este i Como, Italien där familj och vänner närvarade, bland annat George Clooney. Festen som följde hölls på Concordia yacht i Lake Como.


Emilys klänning sägs varit en chiffong-kreation från Marchesa och hon har sedan tidigare en Neil Lane-ring från förlovningen, som förövrigt verkar vara en favorit hos kändisarna.

(Källa: Stylist.com, E!, People)

Strandbröllop

2010-07-22


Kom på att jag helt glömt bort att blogga om den hemliga vigseln mellan skådespelarparet Megan Fox 24, och Brian Austin Green 37 , som ägde rum på Four Season Hotel på Hawaiis största ö, Big Island, i slutet av juni. Ceremonin var väldigt intim och liten, bara några få gäster fanns på plats. Paret slog två flugor i en smäll och stannade kvar på Hawaii, kanske var det deras smekmånad?

Brian har sedan tidigare sonen Kassius Lijah 8 år, som var närvarande under vigseln, med Beverly Hills-stjärnan Vanessa Marcil.

Paret träffades 2004 men det har varit ett on-off-par. Nu verkar de dock ha bestämt sig. De förlovade sig första gången 2006 men bröt den senare och gjorde slut, nu förlovade de sig på nytt i juni och gifte sig på stranden i juli.

Zäta & Emma

2010-07-22



I morgon, 23 juli, smäller det för hockeyproffset Henrik "Zäta" Zetterberg 30, och hans flickvän programledaren/robinsonvinnaren Emma Andersson 31. Bröllopsfesten i Mölle inleds redan idag med middag, men i morgon kommer paret att vigas i Brunnby kyrka och därefter blir det fest på Grand Hotel i Mölle.

Emmas bröllopsklänning(ar) har Lars Wallin designat, hon kommer att bära skor av Manolo Blahnik och Oscar de la Renta under dagen. Hennes vigselring har hovjuveleraren W A Bohlin gjort. Det är ungefär 120 gäster bjudna, bland annat  kändisar från både Sverige och utlandet, men självklart också familjen. Stjärnkantat och lyxigt!

Paret träffades hösten 2006 och förlovade sig 2008.


Följ min blogg med bloglovin
(Bild: Expressen)

Artistbröllop

2010-07-21


Gravida sångerskan Alicia Keys 29, och hiphopproducenten Kasseem "Swizz beat" Dean 32, har bestämt sig för att knyta sina band ytterligare. Detta kommer att ske redan till helgen och troligen kommer ceremonin hållas på en yacht någonstans i Karibien. Ingen av gästerna, däribland Beyonce och Jay-Z, vet inte vart det bär av ännu. men utgångspunkten sägs vara Miami.


Paret har dejtat sedan hösten 2008 då "Swizz Beats" låg i skilsmässa, men nu får de äntliga varandra helt och hållet. Härligt! Dessutom har han producerat musik för Alicia, men även Beyonce och Gwen Stefani.

(Bild: Posh24)

Många bollar i luften

2010-07-21



En man det händer mycket kring är fotbollsproffset Cristiano Ronaldo 25, som precis efter VM bland annat annonserade ut att han blivit pappa på sin facebooksida. Nu berättar flickvännen tillika ryska modellen, Irina Shayk 24, på sin facebooksida att paret tänkt gifta sig innan jul. Paret började dejta i början av 2010 vad jag kan minnas. Fortsättning lär dock följa då Ronaldo är hårdbevakad i media...

Peter fick sin Oscar

2010-07-20




Sångfågeln Peter Jöback 39, och pojkvännen (tillika personliga tränaren) sedan 2005, Oscar Nilsson, gifte sig på midsommarafton i Stockholm. Gäster på bröllopet var bland annat Pernilla Wahlgren, Sarah Dawn Finer och Kristin Kaspersen. Ingen mindre än Efva Attling har designat parets ringar. Kändistätt värre på och kring bröllopet måste jag säga.

Brudparet bar likadana kostymer och såg otroligt lyckliga ut. Så vackert att de får kronblad kastade över sig när de kom ut ur kyrkan.

Bild: Posh24

Penelope Cruz & Javier Bardem

2010-07-20


Ett hett bröllop har ägt rum under juli månad, närmare bestämt den 10 juli. De som utbytte löften var skådespelarparet, Penelope Cruz 36, och Javier Bardem 41. Vigseln ägde rum i en god väns hus på Bahamas och bara de allra närmaste var bjudna.

Paret träffades 2007 under inspelningen av Vicky Christina Barcelona, som jag fortfarande inte sett. Men hursomhelst verkar de vara väldigt lyckliga! Grattis!

(Bild: Posh24)

Ledsen tjejer...

2010-07-20


...men den otroligt läckra skådespelaren Orlando Bloom 33, har förlovat sig med den minst lika snygga modellen Mirandra Kerr, 25. De har varit ett par sedan 2007 och nu är bröllopsplanerna i full gång. För min del är detta ett av de hetaste bröllopen som är på ingång. Grattis till det lyckliga paret, vi andra får gotta oss i bilderna istället.

Bild: Just Jared


Hemligt bröllop

2010-07-20

 

Fotbollsproffset Christian "Chippen" Wilhelmsson 30, och fotomodellen Oksana Anderson 26, som varit förlovade i nästan 3 år gifte sig i slutet av maj i Las Vegas. Familjen och de allra närmsta av vänner närvarade vid vigseln som hållits hemlig för allmänheten. Starkt jobbat! Dock har man kunnat skymta en STOR och vacker diamantring på Oksanas finger, vilket gett pressen ett hum om vad som skett.


Katy & Russels bröllopsplaner

2010-07-20

Katy & Russel på en Galliano-visning.


Katy Perry avslöjade för ett tag sedan att ingen mindre än John Galliano kommer att designa hennes bröllopsklänning. Tanken bakom valet är att parets första dejt var på en Galliano-visning, men jag antar att hon även är förtjust i hans kreationer. Vem skulle inte vara det? Hon kommer att vara strålande vacker på sin dag oavsett klänning givetvis.

I samband med avslöjandet av brudklänningsdesigner berättade även Katy att det kommer att bli en liten bröllopsceremoni med de allra närmaste och därefter en riktig brakfest för allihop, inklusive vänner. Låter som en bra idé tycker jag.

(Bild: Chic)

Kungligt bröllop

2010-07-20

Ingen har väl missat att vår Kronprinsessa Viktoria har fått sin prins Daniel den 19 juni. Jag följde själva vigseln i kyrkan på tv:n och tittade på alla bilder dagen efter inklusive alla vackra tal som hölls. Otroligt vackert och jag fick allt några tårar i ögonen titt som tätt. Klänningen var klassisk i sitt snitt och hon bar samma långa slöja som Drottningen gjorde 1976.

Behöver nog inte gå in på det kungliga bröllopet särskilt mycket närmare, de allra flesta har fått alla smaskiga detaljer via andra källor. Men ett stort Grattis vill Kändisbröllop i varje fall rikta till de lyckliga tu.


Ett nytt försök!

2010-07-20

Som ni kanske märkt har Kändisbröllop legat nere i några månader. Jag har inte haft inspiration eller lust att skriva tyvärr. Vet att det finns många där ute som vill ha koll på förlovningar och bröllop i kändisvärlden så därför tänkte jag ge det ett sista försök. Men då behöver jag nog er hjälp? Kommentera gärna inlägg, ge mig MASSOR med tips om förlovningar, giftemål eller rykten kring dessa.

Ni som inte är intresserade får jättegärna läsa min personliga blogg istället: Never a failure, always a lesson.

Love

RSS 2.0