Imorgon smäller det

2010-10-22


Katy Perry och Russell Brands bröllop börjar närma sig med stormsteg och i morgon smäller det. Jag har tidigare gett er detaljer kring bröllopet och nu kommer de sista innan det är dags.

Bröllopet kommer att vara en 4 dagar lång bröllopsfestival och kommer att hållas i Indien där paret också förlovade sig. Gäster har redan börjat flygas in till flygplatsen i Mumbai och kommer att bo på ett hotell i närheten av ett lyxigt djungelresost i Ranthamobre. Själva ceremonin och festen kommer att hållas vid palatset där Russell friade till Katy och enligt posh24 ska det ha gjorts om för att brudparet och deras 75 gäster ska få vara ifred.

Paret kan vara lite kontroversiella och enligt rykten tänker Russell bjuda på en spektakulär entré, ridandes på en häst omringad av kameler och elefanter. Tidigare har jag skrivit om valet av brudklänning, nu verkar det som att Katy kommer variera sig mellan klänningar från designers som Zuhair Murad och Donna Mizani. Jag är nog inte ensam om att se framemot nyheter och bilder kring detta extravaganta bröllop.

Bild: thefablife.com


Unga förlovade

2010-10-22


Det händer mycket i kändisvärlden just nu. Och först ut bland nyheterna har vi Miley Cyrus, 17, som enligt rykten har förlovat sig med pojkvännen Liam Hemsworth, 20. Miley som trots allt bara är 17 år får uppbackning från sin pappa Billy som stöttar förlovningen fullt ut. Paret träffades under inspelningen av The last song förra sommaren, men har under året haft det lite turbulent. Enligt rykten planeras bröllopet hållas till nästa vår.

Bild: posh24.se

Nygifta fick son

2010-10-17


Alicia Keys och Swizz Beats, som gifte sig i juli tidigare i år, har fått en son under veckan. Egypt Daoude Dean ska han heta och är parets första gemensamma barn. Läs mer här.


Bild: UsMagazine

Kate Moss gift i hemlighet

2010-10-15


Supermodellen Kate Moss, 36, har i hemlighet gått och gift sig med pojkvännen Jamie Hince, 40. Denna hemliga ceremoni ska ha ägt rum i en liten kyrka på Sicilien i augusti. Kate ska ha varit noga med att det inte skulle vara någon stel cerermoni utan ville göra det mer spirituellt, hon bar en genomskinlig vit klänning, var mycket lätt sminkad och gick barfota. Hennes dotter Lila Grace var en av tre ringbärare och närvarade gjorde endast parets närmsta vänner.

Bild: DailyMail

True Blood-hunk förlovad

2010-10-14


För alla
trogna True Blood-fans kan jag nu meddela att hunken Joe Manganiello 33, har förlovat sig med flickvännen Audra Marie 28, under en semester i Italien. Paret träffades under Super Bowl partyt 2009 men det dröjde ungefär ett halvår innan de började dejta. Ett datum är ännu inte satt, men som vanligt håller jag er uppdaterade. (People.com)

Bild: People.com


4 månader senare

2010-10-13


Vänner-stjärnan David Schwimmer 43, har under sommaren gift sig i hemlighet med flickvännen Zoe Buckman, 25. Det var när Zoe, som jobbade extra som servitris, serverade David och hans sällskap på en klubb i London 2007 som de träffades för första gången.

Paret förlovade sig i mars i år och bröllopet ska alltså ha ägt rum i juni-månad under en liten privat ceremoni. (People)

Bild: MailOnline

Monique Lhuillier

2010-10-11

Monique Lhuillier är en stor favorit i kändisvärlden och här kommer en lite närmare presentation av kvinnan bakom alla drömmars klänningar.


Monique som är från Filippinerna är idag 39 år gammal. När hon var 15 var hon en framstående student i Lausanne, Schweiz och hade stora drömmar om att bli något inom mode. Hennes föräldrar skickade henne till Fashion Institute of Design and Merchandising, där hon även träffade sin framtida man, Tom Bugbee. Tillsammans startade de ett företag 1996 där hon presenterade sin första brudkollektion, som hjälp på vägen sponsrade hennes pappa henne med 30,000 dollar. Kollektionen mottogs väl av kändisvärlden. Det här var starten på en lång karriär. Den stora succén kom när Monique designade klänningar till sitt eget bröllopfölje. Hon var vid tidpunkten 23 år och nygift när hon bestämde sig för att rita på hennes egen brudlinje.


Hon har designat klänningar till en mängd celebriteter, bland andra Britney Spears, Heidi Montag, Ayda Fields, Carrie Underwood och nu senast Odette Yustman. På senare år har hon även börjar göra röda mattan klänningar och hon har också en brudtärnekollektion.


Fall 2010


Spring 2011

 

Bilder: MoniqueLhuillier.com



Cèline Dion & René Angélil

2010-10-11



Snubblade över bilder från Cèline Dion och René Angélil's bröllop och fastnade för Celine's jättelika tiara hon bar. I albumet The color of my life som släpptes 1993 visade Cèline sin kärlek till sin manager René och paret gifte sig 17 december 1994. Bröllopet ägde rum i Notre Dame Basilica i Montreal, Kanada och livesändes i kanadensisk tv.

Cèline bar en silkes klänning med pärldekorationer designad av Mirella och Steve Gentile. Till detta hade hon ett långt släp som hennes åtta systrar hjälpte till med. På huvudet bar hon en 3,2 kg tung tiara med 2000 Österrikiska kristaller, som slöjan var fäst vid.

På mottagningen efteråt hade det ordnats med "låtsassnöflingor" som sakta föll mot dansgolvet där även en stor orkester spelade. 500 gäster fanns där och de delade allihop på en otroligt stor tårta som var toppad med ätbara rosor formade som en julgran.

Idag är paret i väntans tider då Cèline bär på tvillingpojkar i magen, de har sedan tidigare sonen René Charles.

Bild: UsMagazine

I Hollywoodstil

2010-10-11




Dave Annable 31, från tv-serien Brothers and Sisters, gifte sig den 9 oktober med Odette Yustman 25, under en utomhusceremoni i Ojai, Kalifornia. På väg till altaret spelades den härliga All you need is love med The Beatles. Vackra Odette bar en klänning från Monique Lhuillier och Dave hade en kostym från DKNY på sig. Bestman var kollegan till Dave, Matthew Rhys. Bröllopet ska ha varit i riktig Hollywoodstil med 215 gäster och en rejäl och påkostad fest.

Dave och Odette har varit ett par i två år och det var under en en weekend kring Alla hjärtans dag som Dave friade till sin flickvän. Han berättar själv för Us Magazine att det skedde i Santa Barbara, där paret även blev kära i varandra. Han hade även överraskat genom att bjuda in de bådas föräldrar för en god middag efter frieriet. Mysigt! (UsMagazine)

Odette, som också är skådespelerska, är aktuell med filmen You again! med bland annat Kirsten Bell och Jamie Lee Curtis.

Bild: OK!Magazine

Dyraste bröllopen någonsin del 2

2010-10-06


Delphine Arnault and Alessandro Vallarino Gancia



Delphine, dottern till den franska affärsmannen Bernard Arnault, och Alessandro, känd från Gancia vin dynasti, gifte sig 2005 på franska rivieran. John Galliano designade Delphines vackra klänning, lokalen var dekorerad med 5000 vita rosor och gäster som Elizabeth Hurley och Karl Lagerfeld fanns på plats. 7 miljoner dollar gick bröllopet på.


Wayne Rooney och Coleen McLoughlin



I juni 2008 gifte sig paret i Portofino, Italien. Festligheterna höll på i fyra dagar på en yacht med 64 gäster, alla influgna i fem olika privatjet. Något som är lite underligt är att de hade en väldigt enkel ceremoni och serverade pizza på mottagningen efteråt. Däremot kostade Colleens klänning från Marchesa 3 miljoner dollar, vilket jämnade ut det hela lite. Allt som allt kostade kalaset 15 miljoner dollar, dock sålde de sitt bröllop till OK! Magazine och fick 5 miljoner för den affären.


Vikram Chatwal and Priya Sachdev



Den förstnämnda är son till en känd hotellägare i New York, och den andra är modell/skådespelerska, och de gifte sig i februari 2006 under en tio dagar lång ceremoni runt om i Indien. 600 gäster från 26 länder var inbjudna och flögs runt i privatchartrade jetplan. Några av gästerna var bland annat Bill Clinton, Naomi Campbell och P. Diddy. Allt ska ha gått på 20 miljoner dollar.


Andrei Melinchenko och Aleksandra Kokotovich


Den ryska biljadären och grundaren av MDM Bank, Andrei, gifte sig med den serbiska modellen Aleksandra i september 2005 på franska rivieran. De hade hyrt in Christina Aguilera och Whitney Houston till att uppträda på bröllopet och de ska båda ha blivit influgna i privata plan och fått 3,6 miljoner dollar var. Detta extravaganta bröllop gick på 30 miljoner dollar tillslut.


Vanisha Mittal och Amit Bathia



Dottern till biljadären Lakshmi Mittal och investeraren Amit Bathia gifte sig i november 2004 och innehar rekorder i dyrast bröllop. Det var på Vaux le Vicomte, ett 1600-tals slott i Frankrike som bröllopet ägde rum. Festligheterna höll på i fem dagar och där fanns 1000 gäster inbjudna. Kostar det så smakar det, paret hade nämligen bjudit in en omtalad kock från Calcutta att tillaga 100 olika rätter, skickat ut inbjudan i form av en 20-sidig silver bok, flygbiljett och hotell för alla gäster på ett femstjärnigt hotell i Paris och vin för 1,5 miljoner dollar. Kylie Minouge ska även ha uppträtt. Vad brudens klänning gick på vill vi kanske inte veta... 78 miljoner dollar gick i alla fall världens dyraste bröllop på.


Inte bara en dröm

2010-10-03


Inception-stjärnan Tom Hardy 33, förlovade sig i somras med skådespelerskan Charlotte Riley 28. Paret träffades för ungefär ett år sedan och har planerat giftemål nästa år. Ryktet säger att Charlotte, som även är sångerska i ett band vill stå för underhållningen under bröllopet.

Bild: Fanpop

Dyraste bröllopen någonsin Del 1

2010-10-03


Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones



I november 2000 vigdes paret på Plaza hotel i New York. De 250 gästerna som var bjudna var allihop tvungna att visa upp deras inbjudan, som hade osynlig bläck och hologram, även gäster som Sean Connery, Jack Nicholson och Michael Cane. För att höja säkerheten hade de även 50 poliser inhyrda. Vackra Catherine bar en Christian Lacroix klänning, värd 140 000 dollar, tillhörande antik Chantilly spets och en tiara för 300 000 dollar. Simply Reds frontman och Bonnie Tyler stod för delar av underhållningen under mottagningen. Bröllopet gick på cirka 1,5 miljoner dollar.



Tom Cruise och Katie Holmes



Detta omtalade par gick till altaret i november 2006. Bröllopet ägde rum i Italien i Odescalchi slottet från 1600-talet utanför Rom. Katie bar en enaxlad elfenbensvit silkes klänning som Giorgio Armani personligen designat till bruden. Gästlistan kantades av många celebriteter som Will Smith & Jada Pinkett Smith, Jennifer Lopez & Marc Anthony och David & Victoria Beckham. De bjöds på en femvånings tårta i vitchoklad täckt med marsipanrosor och 300 flaskor vin, för 180,000 dollar, fanns att avnjuta för gästerna. Tom sjöng på riktigt Top Gun-manér You've lost that loving feeling. Paret bjöd även på flyg och boende i Italien för 900,000 dollar. Allt gick tillslut på cirka 2 miljoner dollar.



Elizabeth Hurley och Arun Nayar



I mars 2007 gifte sig paret under en åtta dagar lång ceremoni. Första delen av ceremonin hölls i Gloucestershire i medeltida Sudeley slott. 300 gäster närvarade, bland annat Elton John och designern Valentino. Bruden bar här en chiffong klänning designad av hennes goda vän Donatella Versage. Den andra delen av det veckolånga bröllopet hölls i majestätiska Umaid Bhawan Palace i Jodhpur i Indien, det var av en mer raditionell hinduisk karaktär. De stod för flyg- och boendekostnader för 400,000 dollar, inkluderat slottets Mahrani bröllopssvit för 10,000 dollar. Allt gick loss på 2,5 miljoner dollar.


Paul McCartney och Heather Mills


Forne Beatles-medlemmen och före detta modellen gifte sig i St. Salvador's Church i Monoghan på Irland i juni 2002. 300 gäster fanns på plats, bland annat Ringo Starr, Elton John och Eric Clapton. På väg till altaret spelades Heather, en sång McCartney skrivit till sin blivande brud. Efteråt hölls mottagningen i indiskt tema med dansare och vegetarisk buffé. Från kyrkan till festen fanns även en täckt gång, för att skydda gästerna från regnet. Kvällen avslutades med fyrverkerier. Idag har paret gått skilda vägar, men bröllopet ska ha gått på omkring 3 miljoner dollar.



Liza Minelli och Tom Gest



I mars 2002 gifte sig paret i New York City's Marble Collegiate Church. Bestman och tärna var inga mindre än Michael Jackson och Elizabeth Taylor. Bland ungefär 500 gäster kunde man skymta Diana Ross, Lauren Bacall och Mia Farrow. Tony Bennett, Stevie Wonder och Natalie Cole, uppbackade av en stor orkester underhöll VIP-gästerna, som även fick njuta av en tolv våningar hög bröllopstårta  för 40,000 dollar, samt personliga gåvor i godisaskar av satin broderade med "Liza and David 4 ever". Paret skilde sig dock året därpå. Bröllopet gick loss på 3,5 miljon dollar, varav 700,000 bara på blommor.


Chelsea Clinton och Marc Mezvinsky.



Har tidigare skrivit ett inlägg om parets bröllop som ägde rum tidigare i år. Det som kan tilläggas är att kostnaden för bröllopet inkluderade tält med air-condition för 600,000 dollar, en 11,000 dollars bröllopstårta, Chelseas Vera Wang klänning och Oprahs närvaro. Resten gick till att "skämma bort" gästerna samt omkostnader för säkerhet. Alltihop ska ha kostat 5 miljoner dollar.


De återstående följer inom kort...


RSS 2.0