Seth Rogen förlovad

2010-09-30



Seth Rogen, 28 som vi bland annat sett i På smällen, förlovade sig med flickvännen Lauren Miller i förra veckan. Paret började dejta under 2004 och det sägs att Lauren nästintill hade gett upp hoppet om att Seth skulle fråga.

På Jackass-manér

2010-09-27


Jackass-stjärnan Johnny Knoxville, 39 gifte sig i lördags, den 25 september, med fästmön Naomi Nelson. De sägs bara ha varit förlovade i två dagar innan de gjorde slag i saken. Förlovningsringen ska ha varit något alldeles speciellt, inte som något annat, så vi får hoppas på bilder inom kort. Vigseln ska ha varit en liten enkel ceremoni, vilket vi kan förstå då det var kvicka bud.

Paret har varit tillsammans i 2 år och har sonen Rocko 9 månader tillsammans. Johnny har sedan tidigare äktenskap tonårsdottern Madison.

Bild: Google

Kära läsare!

2010-09-25

Kära kändisbröllops-fans!

Jag ser att ni är ett gäng som är inne och läser, några av er varje dag, andra lite mer sällan och vissa är alldeles nya besökare. Dessutom ökar antalet besökare stadigt vilket är superroligt. Något annat som skulle vara kul är om ni lämnade en kommentar då och då, tips på saker ni vill läsa om, eller kanske om något stundande bröllop jag glömt att uppmärksamma eller helt enkelt en kommentar kring upplägget på bloggen. Alla kommentarer är välkomna! Vill ni inte kommentera går det även bra att skriva ett mail till [email protected].

Har börjat fundera på en ny header också, kanske någon som lockar lite fler besökare och ger sidan ett mer trevligt första intryck?!

Härlig kärleksbild på Caleb Followill & Lilly Aldridge som förlovade sig tidigare i veckan.

 


Klänningsbonanza

2010-09-25

Marchesa

 

Monique Lhuillier

 

Jenny Packham

 

Anne Barge

 

Melissa Sweet

 

Oscar de la Renta

 

Gå in på San Francisco Weddings eller Modern Luxury för mer inspiration. Jag är totaltförälskad i Marchesa-klänningen och Melissa Sweets fjäderkreation. Önskar att jag hade längre ben så jag kunde bara upp den snyggt bara.


Someone like you

2010-09-22



Kings of Leon-sångaren Caleb Followill, 28 har förlovat sig med flickvännen, modellen Lily Aldridge, 24. De har varit ett par i lite mer än två år och är nu officiellt "off the market", till många tjejers stora förtret. För er som inte vet vem Lily är kan ni se henne i bandets video för Use Somebody. Nu väntar vi bara på att bröllopsklockorna ska ringa, men det dröjer nog till nästa år då Kings of Leon släpper sin nya platta under oktobermånad.


Bild: Google.com

Regnigt bröllop

2010-09-19

 

Igår, den 18 september, klingade klockorna för Lena Philipsson och Per Holknekt. Det ska ha varit ett litet och intimt bröllop med 60 inbjudna gäster, bland annat Gry Forsell, Lenas ex-make Måns Herngren tillsammans med frun Kajsa Bergkvist och inte minst nära vännen Orup Eriksson med frun Pernilla. Vigseln ägde rum i Eric Ericson-hallen (fd. Skeppsholmskyrkan) i Stockholm. Lena hade en vacker och enkel brudklänning designad av Per Engsheden, och på huvudet bar hon en fin slöja. Mannen bakom Lenas fina lockar var Tony Lundström.


Lokalen var utsmyckad med kandelabrar och vackra ros-arrangemang, och hela bröllopet ska ha gått i rock n´roll-anda. Det lästes dikter och sjöngs låtar som Jag ger dig min morgon och A perfect day. Paret hade även brudnäbbar vilka var Lenas barn Noa 16, Saga, 11 och Pers dotter Julia, 15. När gästerna kom ut ur kyrkan kastades det rosenblad på dem och paret ska ha kyssts febrilt. Bröllopsfesten hölls senare på restaurang Josefina på Djurgården.


Här kan ni läsa om deras förlovning som ägde rum i somras.

Bild: Aftonbladet


Skärgårdsdoktorn-Wilma förlovad

2010-09-18


Söta Ebba Hultkvist 26, mest känd för sitt genombrott i Skärgårdsdoktorn då hon stal många pojkars hjärtan, har nu förlovat sig med pojkvännen Philip Stragne 27. De har nu varit ett par i åtta år och enligt media verkar det som att Philip var initiativtagare. När bröllopet äger rum är inte bestämt ännu, men jag tänker hålla er läsare uppdaterade.

Bild: Stureplan.se

Wilsons

2010-09-14



Skådespelaren Andreas Wilson 29, framförallt känd från filmen Ondskan, gifte sig i lördags den 11 september med flickvännen Nicole Janota 28, som arbetar som modedesigner.
Paret träffades 2008 och slog alltså slag i saken efter 2 år tillsammans. Nicole heter numera Wilson i efternamn.

Bild: Hanky.se

Grace Kelly & Furst Rainier III

2010-09-09

 

19 april 1956 gifte sig skådespelerskan Grace Kelly, då 26 år, med Monacos furst Rainier III, då 33. I och med detta blev hon furstinna av Monaco. Vid bröllopet bar hon en brudklänning designad av Helen Rose, som på den tiden var en filmbolaget MGM:s främsta kostumörer. Klänningen var en elfenbensfärgad taftkreation med hög hals och långärmad som ni kan se på bilden ovan. Kjolen var av bland annat sidentagt, tyll och spets. På huvudet bar hon en 125 år gammal slöja som var fäst i en liten hätta dekorerad med pärlpr som kallas Juliet cap.


Parets bröllop var en stor förstanyhet världen över i alla tidningar. De träffades vid Cannesfestivalen 1955 och innan årets slut hade de förlovat sig. Tillsammans fick de tre barn; Caroline, Stéphanie och Albert.


Förutom att Grace Kelly blev furstinna av Monaco var hon även en stor modeikon, framförallt klädde hon sig prydligt i form av jumperset, ballerinakjolar, typiska 50-talsklänningar med getingmidja och vackra pärlhalsband. Många känner också till Hermés The Kelly bag.

 

Grace Kelly dog tyvärr olyckligt den 13 september 1982 då hon och dottern Stéphanie åkte på serpentinvägar i södra Frankrike till Monaco och bilen plötsligt for ner i en ravin. Det antas att Grace drabbats av en stroke och tappa kontrollen, men det finns även teorier om att Stephanie skulle suttit i förarsätet.

 


Grekiskt bröllop

2010-09-02


Greklands (exkungahus) prins Nikolaos 41, har fått sin prinsessa Tatiana Blatnik, 30. I den lilla kyrkan Sankt Nikolaos på ön Spetses sa paret ja till varandra den 25 augusti. Tatiana anlände till kyrkan i häst och vagn tillsammans med sin styvpappa Attilio som även lämnade över henne till prins Nikolaos. Bruden bar en vacker brudklänning i vit spets med långt släp och slöja. Bröllopsfesten hölls senare på en klippa med havet som utsikt. Gästerna uppgick till ungefär 350 stycken och däribland syntes bland annat kronprinsessparet Victoria & Daniel, samt prins Carl Philip och prinsessan Madeleine.

Paret förlovade sig den 28 december 2009 under en båtresa och de träffades 2002.

Svenska Ellen Dinkelspiel var en av tärnorna.


Prinsessan Madeleine bar en otroligt vacker och fräck klänning.


Bilder: Svensk Dam


RSS 2.0