Paret Beckham

2010-08-31

David Beckham 35, och Victoria Beckham (fd.Adams), 36, träffades 1997 efter en fotbollsmatch då Spice girls-kollegan Mel C introducerade henne till några spelare. Paret började dejta som vanligt folk gör och föll för varann. I januari 1998 gick David ner på knä och friade till Victoria som sa ja. Drygt ett år senare i mars 1999 föddes sonen Brooklyn, som sägs vara döpt efter stadsdelen i New York där han skapades.

Den 4 juli 1999 stod det bröllop för dörren och paret vigdes på Luttrellstown Castle utanför Dublin, Irland inför 29 gäster. Victoria var klädd i en vacker och ovanlig champagnefärgad Vera Wang klänning. På huvudet hade hon en 18 karats guldkrona med diamanter. David var otroligt tjusig i elfenbensvit smoking med krämfärgad väst. Själva ceremonin höll till i ett enskilt rum som var dekorerat med blommor från golv till tak. Efter att paret avlagt sina löften släpptes symboliskt en vit duva fri.

På den efterföljande festen var där ytterligare 230 gäster, som hade blivit ombedda att bära svart eller vitt, som firade tillsammans med brudparet, bland annat medlemmarna i Spice girls. Paret hade även svidat om till festen och bar matchande lila dräkter från Antonio Berardi. Det serverades god mat men det som stod ut var tårtan som hade en nakenskulptur av brudparet på toppen. Kvällen avslutades med att hundratals röda ballonger flög fritt upp i luften och ett mäktigt fyrverkeri. Smekmånaden tillbringades i södra Frankrike.

Paret Beckham har under åren haft upp och nedgångar, med otrohetsskandaler men verkar försöka hålla sitt äktenskap intakt. Tillsammans har de tre söner, Brooklyn född 1999, Romeo född 2002 och minstingen Cruz född 2005.

 

Bilder: All over press


Efter 20 år tillsammans

2010-08-30



Den spanska smörsångaren Julio Iglesias, 66, har gift sig med sin käresta, Miranda Rijnsburger, 44, den 24 augusti efter 20 år tillsammans. Bröllopet ska ha ägt rum i Virgen del Carmen kyrkan på Marbella. Ceremonin ska dock ha varit väldigt liten och intim, paret ska därefter ha åkt till Julios farm där en traditionell katolsk mässa ägde rum.

Paret träffades alltså 1990 då Miranda arbetade som fotomodell i Indonesien. Som jag skrev har paret fem barn tillsammans, tre söner och tvillingdöttrar, den senaste född 2007. Julio har sedan ett tidigare äktenskap 3 barn, däribland sångaren Enrique Iglesias.

Bild: cbc.ca

Sorg mitt i allt

2010-08-30

Innan semestern skrev jag att jag planerade att skriva om lite blogg-bröllop som har ägt eller ska äga rum.Tänker vänta lite med detta då en favoritbloggares bröllop inte blev av på grund av dödsfall. Otroligt sorgligt och mina tankar går till henne och alla i hennes närhet.

Störst av allt är kärleken!


Rykten

2010-08-29


Rykten har florerat kring en gravid Mirandra Kerr och Orlando Bloom, detta kan ni läsa om härKändisbebisar.se.


True blood giftemål

2010-08-29


Förra året skrev jag om Stephen Moyer och Anna Paquins förlovning. Den 21 augusti gifte de sig inför familj och vänner i Malibu, Kalifornien. Bland gästerna fanns bland annat Anne Hathaway, Carrie Preston och Elijah Wood, den sistnämnda var dessutom DJ på bröllopsfesten. Anna bar en enkelt halterneckklänning och riktigt höga mörka klackar. Som jag tidigare skrivit träffades paret under inspelningen av  den populära vampyrserien True Blood.

Bild: Ramascreen.com

Hemlig ceremoni

2010-08-29


Mitt favoritpar, trots otroheter och dylikt, Sienna Miller 29, och Jude Law 37, har i hemlighet varit gifta sedan april i år. Giftemålet i sig är dock inte lagligt då det var en liten traditionell ceremoni i Laos med armbandsbyte i form av vita och röda armband som gör dem evigt bundna till varann. Paret sägs nu planera för en ceremoni även hemma där släkt, familj och vänner ska närvara.

Paret träffades 2004 under inspelningen av Alfie och har varit on-off sedan dess med partners däremellan. Jude var tidigare gift med skådespelerskan Sadie Frost som han har tre barn tillsammans med. Han ska även ha en dotter med modellen Samantha Burke som föddes 2009, strax innan Sienna och Jude blev ihop igen. Nu håller jag tummarna för att detta håller och att vi får se vackra bilder från deras bröllopsdag.

Bild: WENN.com

Lena PH & Odd Molly-Per

2010-08-29


Hemma från semestern nu och under tiden har Lena Philipsson 44, i hemlighet förlovat sig med klädmärket Odd Mollys grundare Per Holknekt, 50. De har varit ett par i drygt ett år och blev sambos i början av sommaren då Per flyttade in hos Lena på Östermalm. Bröllopet ska enligt paret äga rum redan den 18 september. Jag håller er uppdaterade.

Lena har tidigare varit gift med Måns Herngren som hon har två barn ihop med. Per var förut gift med Victoria Tolstoy som han träffade under sin medverkan i Big Brother för 10 år sedan. Han har även en dotter vid namn Julia. Förutom framgångarna med Odd Molly har Per även varit en professionell skateboardåkare.

Bild: Stureplan

Semesterstängt

2010-08-21


Kärlekens hus på Sofiero


Kändisbröllop kommer att vara lite "semesterstängt" under nästa vecka då jag är på semester i vackra Italien. Så får jag kommer hem lovar jag att uppdatera er med det senaste. Kommer antagligen att dyka upp ett inlägg om bröllop i bloggvärlden, det är ju trots allt inte bara på kändis-världen-över-fronten det förekommer bröllop.

Bild: Privat

Vackert

2010-08-21

 

Eftersom jag startat kategorin Bröllop vi minns tänkte jag belysa Ellen DeGeneres och Portia de Rossis bröllop som ägde rum i augusti 2008. Paret träffades i december 2004 och var nu ett av de första homosexuella par att gifta sig då det blev tillåtet i Kalifornien. Tidigare i augusti i år bestämde sig Portia att hon vill vara en DeGeneres och har bytt sitt efternamn, numera heter hon Portia Lee James DeGeneres.


Vad gäller klädseln bad båda brudarna Zac Posen dock var det Portia som valde klänning och Ellen väst, byxa och skjorta. Portias ljust rosa tylldröm med öppen rygg går inte av för hackor, en riktig favorit hos mig.

 

Bild: Instyle


Lindas klänning

2010-08-19

NU upptäckte jag att Linda (Rosing) Thelenius lagt upp bilder från sitt bröllop på sin blogg. Vilken otrolig klänning hon har på sig, har inte funderat över det innan men jesus! Den kommer från Demetrios och Stockholm Brud & Fest. Jag tycker dessutom att ni ska gå in på bloggen för om inte annat så var det en duktig fotograf de anlitat i Jonas Elofsson som även har en blogg på sin hemsida.

Bild: Lindas blogg


Update!

2010-08-18

 

Dessa bilder har läckt ut i pressen från Hilary Duff & Mike Comries bröllop. Här skymtar även den vackra klänningen från Vera Wang som Hilary bär. Misstänker att den är från höstkollektionen. Ser otroligt mysigt ut med den upplysta altargången och blomsterarrangemanget kring brudparet.


Klänningen påminner om den här men utan svart band och istället en vacker slöja på huvudet.

 


Vera Wang

2010-08-17

Många av celebriteterna gillar att bära Wangs klänningar när de går till altaret. Här följer lite härlig kuriosa om Vera Wang.

1985 börjar Wang som design director hos Ralph Lauren efter 16 år som redaktör på Vouge.
1990 öppnade Wang sin förväntade brudklännings butik på Madison Avenue i New York. Hennes namn blir även synonymt med brudklänningar.
1999 gifter sig Victoria Adams med fotbollsproffset David Beckham i en otrolig Wang-skapelse som blev mycket omtalad.

Tänkte visa er smakprov ur hösten 2010s kollektion så förstår ni kanske varför.


Överraskning

2010-08-15



I vintras skrev jag ett inlägg om Hilary Duff, 22, som för ett tag sedan bestämt att bröllopet med fästmannen och hockeyspelaren Mike Comrie, 29 ska äga rum i oktober. De lyckliga tu har legat  i hårdträning inför bröllopet vilket inte är helt ovanligt, samtidigt har hon fått skönhetsbehandlingar för att få den perfekta hyn inför sin stora dag. Enligt media har fröken Duff även haft planer på att plastikoperera sig vilket har liknats vid Heidi Montags ingreppshysteri. Tråkigt, eftersom hon redan är otroligt vacker.

Men istället för att vänta till oktober gifte sig paret igår, den 14 augusti, i Santa Barbara, Kalifornien. Under ett vackert blomsterarrangemang i en intim ceremoni på Mediterranean Villa La Quinta bytte de ringar inför ungefär 100 gäster från familj och vänskapskretsen. Hilarys syster Haylie var hennes tärna och bruden bar en vacker  klänning i sjöjungfrumodell från Vera Wang, en favorit i kändisvärlden.

Paret har dejtat sen 2007 och i februari i år förlovade de sig, detta kan ni läsa om här.

Bild: thehollywoodgossip.com

Hemligt datum

2010-08-15



American Idol-stjärnan Jennifer Hudson, 29, som även medverkat i Sex and the city-filmen förlovade sig med wrestlern David Otunga i septmeber 2008. I mars i år annonserade de ut att de bestämt bröllopsdatum men vill inte delge media riktigt ännu. Däremot har paret gått ut med att Jennifers vigselring kommer att tillverkas av den omåttligt populära smyckedesignern Neil Lane, som även är god vän till Otunga. Dessutom ska Jennifer valt ut klänning och även hennes fästman ska ha bestämt klädsel. Enligt honom själv ska han och sonen, David Daniel Otunga Jr, som föddes 10 augusti 2009 ha likadana kostymer. Håller er uppdaterade med det senaste.

Bild: Rap-up.com

Ändrade planer

2010-08-10





Trodde jag hade uppdaterat er med det senaste, men måste ha missat att publicera inlägget. Robbie Williams och Ayda Fields ändrade planerna i sista sekund ytterligare en gång och valde att ha bröllopet i popsångarens hem i Beverly Hills, Los Angeles, i lördags den 7 augusti istället för på Santa Catalina på grund av all medial uppmärksamhet.

Bröllopet och festens tema gick i vitt och silver och överallt i trädgården var det dekorerat med vita blommor. Ungefär 75 gäster ska ha bevittnat vigseln och sedan avnjutit en stor god chokladtårta med havssalt och baklava från Vanilla Bake Shop i Santa Monica. (Anledningen till baklavan var för att symbolisera Aydas delvis turkiska släktskap) Ayda bar en underbar skapelse från Monique Lhuillier med tafftkjol och broderad korsett och hade en otroligt stor vit bukett som skådas på bilden ovan. Hennes hår var det kändisfrisören Ken Paves som tog hand om.

Robbie har även berättat för Hello magazine att det inte var mycket som var traditionellt med bröllopet mer än löftena, bland annat var parets 8 hundar brudtärnor. Mer om bröllopet kan ni läsa här.

 

Bilder: Popsugar.co.uk/Matrixphotos.com/HelloMagazine


Update!

2010-08-09


Nu har privata bilder från Emma Andersson & Henrik "Zäta" Zetterbergs bröllop dykt upp hos Chic. Emma var vacker som en dag och det är dessutom hon själv som bidragit med bilderna till tidningen. Båda bar kläder från Lars Wallin. Kan dessutom meddela att jag under förra veckan åkte förbi Brunnby Kyrka i närheten av Mölle och även kikade förbi Grand Hotel där festen ägde rum.

Bild: Chic

9:e gången gillt

2010-08-09


För någon vecka tillägnade jag Elizabeth Taylor 78, ett inlägg och nu får stjärnan ett till. Det är nämligen så att hon ska gifta sig med sin kompanjon Jason Winters 49. Detta blir Elizabeths 9:onde bröllop, och om ni minns, så handlade förra inlägget om hennes vackra kreationer. Enligt Contactmusic.com kommer hon ha en diamantprydd turban på huvudet, designad av ingen mindre än mannen bakom flera av Michael Jacksons scenkläder. Till turbanen ska hon ha en matchande kaftan. Det låter vackert tycker jag!

Bild: All over press

Deckardrottning fick sin polis

2010-08-08



Robinson-vinnaren, polisen och bloggaren Martin Melin, 43, fick sin deckardrottning Camilla Läckberg, 35, igår den 7 augusti. Bröllopet ägde rum på Häringe slott utanför Stockholm inför 120 gäster, bland dessa syntes Katrin Zytomierska, Bingo Rimér, Katarina Janouch och Gert Fylking. Sångerskan Sarah Dawn Finer var också bjuden och sjöng bland annat Sonja Aldéns "Du är allt", vilken är så himla fin. Camilla ska ha burit en vacker skapelse i vitt tyll och buketten bestod av vackra rosor och fjädrar.


Martin och Camilla har varit ett par sedan 2007 och har en liten son vid namn Charlie tillsammans som även är en del av Martins blogg på Coola Pappor. Camilla bloggar även hon på sin hemsida.

Något som är väldigt fint gjort av dem är att istället för present önska sig ett bidrag till stiftelsen Min stora dag, som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina drömmar.

Bilder: Stureplan.se & Aftonbladet

Gotlandsbröllop

2010-08-06


Idag, 6 augusti, gifte sig bloggaren/författaren Alex Schulman, 34, med sambon och mamman till hans barn, Amanda Widell, 30. Bröllopet ägde rum i Fleringe kyrka på Gotland. Gäster på bröllopet var bland annat Gry Forsell, Adam Alsing och Pontus Gårdinger. Även Måns Zelmerlöv var där och sjöng en låt till brudparet.

Paret fick under förra året en dotter vid namn Charlie vars första år vi fått följa i Alex pappablogg. Han var tidigare gift, under ett års tid, med kontroversiella bloggaren Katrin Zytomierska som numera har barn med Bingo Rimér. De gick skilda vägar 2008 som i bloggvärlden klassades som en ganska smutsig skilsmässa med glåpord hit och dit.

Bild: Aftonbladet

The dress

2010-08-06


En cool mamma och fru som Gwen Stefani förtjänar ett eget inlägg här på Kändisbröllop.se. När hon 2002, gifte sig med rockern Gavin Rossdale bar hon en fräck specialdesignad doppfärgad John Galliano-klänning som gick från vitt till ljust rosa. Klänningen kunde inte passa henne bättre då den är både vackert flickig och punkig på samma gång. Hon bar även en antik spetsslöja som lyfte fram kvinnan i henne.


Själva vigseln var egenkomponerad på parets egna vis, bland annat var Gavins hund Winston eskorterade fram Gavin till altaret. Gwens pappa följde dottern fram till altaret och hon hade en vacker bukett bestående av bland annat orkidéer. I sin andra hand hade hon sin mormors katolska psalmbok. Dessutom hade Gwen hela 8 stycken tärnor.

Bild:Instyle

Love is in the air

2010-08-06


Har tidigare skrivit om sångaren Robbie Williams, 36, och skådespelande flickvännen Ayda Fields, 31, bröllopsplaner här. Vigseln blev inte av på Alla hjärtans dag tidigare i år utan kommer förmodligen att hållas idag, den 6 augusti. Ceremonin sägs hållas på en liten ö vid namn Santa Catalina, som sägs vara ett paradis, utanför Los Angeles där vänner och familj kommer att närvara. Kändisarna blir allt bättre på att släppa bomben i sista sekund, även för sina nära och kära. Parets vänner och familj fick veta i förra veckan.

Robbie och Ayda har varit ett par sedan 2007 och flyttade ihop förra året. I november 2009 ringde han upp Ayda under en intervju och friade men påstod senare att det bara var ett skämt. Det är säkert fler än jag som minns när Robbie gästade Skavlan tidigare i år, där han pratade öppet om hans kärlek till frun och hur underbar hon är. Vackert! (Källa: Dailymail)
Bild: (Mirror.co.uk)

Kabbalah-bröllop

2010-08-05


Till alla forna Dawsons Creek-fans kan jag meddela att James Van Der Beek, 33, har gift sig med gravida flickvännen Kimberly Brook, . Vigseln ägde rum 1 augusti i Tel Aviv, Israel, där paret träffats ett år tidigare. Det var  under en judisk spirituell ceremoni på Kabbalah Center nära Diezengoff Plaza, med bara de närmsta närvarande. James ska ha burit Armani och Kimberly en vintage kreation från Shareen.

Paret väntar dessutom tillökning nu till hösten i form av en liten flicka.

Magiskt

2010-08-05

 

För ungefär 2 veckor sedan skrev jag om det stundande giftemålet mellan Alicia Keys, 29, och Swizz Beats, 32. Den 31 juli var det dags och nu har bröllopsbilder kommit ut i pressen. Jag måste säga att Alicia var bedårande i sin Vera Wang-klänning, höggravid dessutom. Lägg även märke till den underbara buketten bestående av bland annat murgröna och kan det vara rosa kallor?! (Tips mottages gärna av någon blomexpert då jag inte funnit någon info om buketten).


Bröllopet som jag tidigare skrev skulle ske på okänd plats ägde nu rum på en yacht vid den franska ön Korsika utanför Italien. Ceremonin ska ha varit liten och gäster var bland annat Swizz son Nasir, U2's Bono och Tommy Hilfiger.

 

Bild: http://bossip.com


"Kungligt" i USA

2010-08-01


Expresident Bill Clinton och utrikesministern Hillary Clintons dotter Chelsea, 30, gifte sig igår den 31 juli med sin kärlek finansmannen Marc Mezvinsky, 32. Bröllopet ägde rum på herrgården Aston Courts i Rihnebeck, New York. Paret har två religioner då Chelsea är metodist och Marc jude vilket bidrog till att paret valt två vigselförrättare, varav en rabbi och en pastor. Enligt amerikansk tradition förde pappa Bill sin dotter till altaret.

Chelseas brudklänning var designad av Vera Wang som även var på plats under vigseln. Bröllopet sägs ha gått på 7 miljoner dollar och liknas vid ett kungligt bröllop i USAs historia.

Paret träffades för första gången 1996, men började inte dejta officiellt förrän 2007.

Bilder: Aftonbladet


RSS 2.0