Ändrade planer

2010-08-10





Trodde jag hade uppdaterat er med det senaste, men måste ha missat att publicera inlägget. Robbie Williams och Ayda Fields ändrade planerna i sista sekund ytterligare en gång och valde att ha bröllopet i popsångarens hem i Beverly Hills, Los Angeles, i lördags den 7 augusti istället för på Santa Catalina på grund av all medial uppmärksamhet.

Bröllopet och festens tema gick i vitt och silver och överallt i trädgården var det dekorerat med vita blommor. Ungefär 75 gäster ska ha bevittnat vigseln och sedan avnjutit en stor god chokladtårta med havssalt och baklava från Vanilla Bake Shop i Santa Monica. (Anledningen till baklavan var för att symbolisera Aydas delvis turkiska släktskap) Ayda bar en underbar skapelse från Monique Lhuillier med tafftkjol och broderad korsett och hade en otroligt stor vit bukett som skådas på bilden ovan. Hennes hår var det kändisfrisören Ken Paves som tog hand om.

Robbie har även berättat för Hello magazine att det inte var mycket som var traditionellt med bröllopet mer än löftena, bland annat var parets 8 hundar brudtärnor. Mer om bröllopet kan ni läsa här.

 

Bilder: Popsugar.co.uk/Matrixphotos.com/HelloMagazine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0