Avslöjade bröllop i direktsändning

2010-01-09


I kvällens Let's Dance avslöjade programledaren i TV4 David Hellenius 35, att han gift sig med TV3:s programledare Renée Nyberg 43. Vigseln ägde rum på nyårsafton under en stillsam ceremoni i Thailand där paret med familj var på semester. Tillsammans har de sonen Leo 3 år och de har varit ett par i flera år.

Vince Vaughn & Kyla Weber

2010-01-08


Skådespelaren Vince Vaughn 39, har gift sig med den kanadensiska fastighetsmäklaren Kyla Weber 29. Paret förlovade sig på alla hjärtans dag förra året, men har hållt en låg profil genom hela sitt förhållande. Bröllopet som ägde rum den 2 januari ska ha varit en väldigt liten tillställning i en gammal vacker herrgård med bara de allra närmaste av släkt och vänner.

Vaughn dejtade tidigare Jennifer Aniston under 2006, de träffades under inspelningen av The Break Up.

Källa: People

Katy Perry förlovad i Indien

2010-01-08


När sångerskan Katy Perry 25, och komikern Russell Brand 34, besökte Indien över nyår friade Russell under en väldigt romantisk middag. Hon ska ha hittat ringen i en bukett med blommor i samband med en trädgårdsmiddag under stjärnorna, med tända ljus och hela kitet. Romantiskt!

Paret har dejtat sedan september 2009 och det spekuleras i att ett bröllop kommer att äga rum inom sex månader nu. Jag håller er uppdaterade!

Källa: People/FanPop

Marilyn Manson förlovad

2010-01-08


En av mina tonårsidoler, Marilyn Manson 41, har förlovat sig med True Blood-stjärnan Evan Rachel Wood 22. De har varit ett par sedan 2006 men gjorde slut 2008, nu verkar de dock ha bestämt sig för att arbeta ihop igen. När bröllopet står för dörren är ännu inte bestämt, men jag kommer garanterat att hålla er uppdaterade!

Marilyn Manson har tidigare varit gift med burleskdansaren Dita von Teese.

Källa: People

Rosing ser framemot sommarbröllop

2010-01-08


Ingen har säkert missat att bloggerskan/dokusåpakändisen Linda Rosing 35, och sångaren i Basic Element, Peter Thelenius 35, fick sitt kärleksbarn Kean i november 2009. Paret förlovade sig även i augusti samma år. Nu är det bestämt att ett sommarbröllop ska hållas. Enligt Linda vill de ha ett stort traditionellt kyrkobröllop med många gäster.

Linda har tidigare varit gift med nattklubbsvärden Fadde Darwich, det har nog ingen missat...!

Källa: Expressen/Finest

Robbies alla hjärtans dag-bröllop

2010-01-08

 

Det har legats lågt ett tag på bröllopsfronten i kändisvärlden men nu börjar några förlovningar dyka upp där ute. Bland annat har jag läst att popsångaren Robbie Williams 35, ska ha friat till sin Ayda Field 30, och bröllopet ska enligt Aftonbladet äga rum på Alla hjärtan dag. Själv såg jag när Robbie gästade Skavlan och fick verkligen upp ögonen för honom. En stark och sympatisk man, och jag önskar honom all lycka med kärleken, livet och musiken.

PS.Såg dessutom att detta måste ha skett i november och jag har missat det tidigare!! Skärpning på mig!

Källa: Aftonbladet, Chic

RSS 2.0