Paret Beckham

2010-08-31

David Beckham 35, och Victoria Beckham (fd.Adams), 36, träffades 1997 efter en fotbollsmatch då Spice girls-kollegan Mel C introducerade henne till några spelare. Paret började dejta som vanligt folk gör och föll för varann. I januari 1998 gick David ner på knä och friade till Victoria som sa ja. Drygt ett år senare i mars 1999 föddes sonen Brooklyn, som sägs vara döpt efter stadsdelen i New York där han skapades.

Den 4 juli 1999 stod det bröllop för dörren och paret vigdes på Luttrellstown Castle utanför Dublin, Irland inför 29 gäster. Victoria var klädd i en vacker och ovanlig champagnefärgad Vera Wang klänning. På huvudet hade hon en 18 karats guldkrona med diamanter. David var otroligt tjusig i elfenbensvit smoking med krämfärgad väst. Själva ceremonin höll till i ett enskilt rum som var dekorerat med blommor från golv till tak. Efter att paret avlagt sina löften släpptes symboliskt en vit duva fri.

På den efterföljande festen var där ytterligare 230 gäster, som hade blivit ombedda att bära svart eller vitt, som firade tillsammans med brudparet, bland annat medlemmarna i Spice girls. Paret hade även svidat om till festen och bar matchande lila dräkter från Antonio Berardi. Det serverades god mat men det som stod ut var tårtan som hade en nakenskulptur av brudparet på toppen. Kvällen avslutades med att hundratals röda ballonger flög fritt upp i luften och ett mäktigt fyrverkeri. Smekmånaden tillbringades i södra Frankrike.

Paret Beckham har under åren haft upp och nedgångar, med otrohetsskandaler men verkar försöka hålla sitt äktenskap intakt. Tillsammans har de tre söner, Brooklyn född 1999, Romeo född 2002 och minstingen Cruz född 2005.

 

Bilder: All over press


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0